ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН

За нас

Кои сме ние?

Ние сме екип от дизайнери и специалисти в областта на графичния дизайн и печатните издания, обединени от общата идея и желанието да направим нещо полезно за съвременните ни деца. Превърнахме това в основна дейност и като част от реализацията на тази идея създадохме поредицата хартиени модели за сглобяване “Хартиен свят/Paper World “. 
Създадохме я с мисъл за нашите деца и огромното желание да им бъде забавна, но преди всичко - полезна за тяхното развитие. Докато работят и сглобяват модела със собствените си ръце, децата развиват и усъвършенствуват сръчността си, креативното мислене, умението и самодисциплината да следват последователността в процеса на изгражадане на модела, както и да получат умения за работа с хартия и картон. 
Приложенията към всеки комплект предоставят възможност на децата да обогатят и проверят познанията си за обитателите на праисторическия или съвременния свят, да се запознаят с основните характеристики, живота, местообитанието и навиците на различни видиве риби, птици, влечуги, бозайници, динозаври или домашни любимци.